غذا دارو
حرفه وطن

2 نوع غذا دارو برای دوران نقاهت از بیماری:
1_اسفیدباج

 مزاج غذا: گرم و تر

 مناسب برای : دوران نقاهت افراد سوداوی مزاج و دارای مزاج خشک

 

تاثیر: مولد خون صالح- فربهی بدن- طراوت بخشیدن به بدن

 

روش تهیّه :گوشت مرغ را قطعه­ قطعه کرده ، کف آن را حین پخت جدا نموده،  پیاز خرد شده و نخود نیم­شکسته به آن افزوده. نیم ساعت قبل از پایان پخت گشنیز و مصطکی اضافه نموده و غذا با آب ­لیمو یا سرکه ترش شود.(مرغ حتما باید خانگی باشد)

2_زیرباج

 مزاج غذا: بستگی به مواد اولیه آن دارد.

 

مناسب برای : همۀ مزاجها- جهت افراد گرم­مزاج بدون زعفران تهیه شود- دوران نقاهت

 

نامناسب برای: افرادی که نیاز به کالری فراوان دارند، زیرا غذائیت آن کم است.

 

تأثیر: تسکین صفرا و از بین بردن رطوبت بالای بدن

 روش تهیه: گوشت قیمه ­ای یا گوشت مرغ یا هر دو را با دارچین و روغن کنجد و نخود پوست گرفته مخلوط نموده و آن قدر آب به آن افزوده که روی آن را بگیرد ،جوشانده و کف آنرا گرفته، نیم ساعت قبل از پایان پخت سرکۀ انگور (نصف میزان گوشت) ، شکر (به میزان دلخواه) ، خلال بادام و اندکی گلاب ، زیره و گشنیز اضافه شود. البته می­توان در صورت تمایل زرشک و میوه­ های ترش خشک را به غذا افزود.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در 29 فروردين 1392ساعت 9:27 توسط عیسی میرداروطن|



      قالب ساز آنلاین